Afvoer ontstoppen in Amsterdam

Als u met spoed een loodgietersbedrijf nodig heeft dan is Amsterdamse Snelservice binnen 1 uur ter plaatse. U kunt ons inschakelen voor het vervangen of repareren van de afvoer, leiding en riolering in het toilet, de keuken of badkamer. Wij verhelpen niet alleen het probleem, maar ook de oorzaak.

  • Bij spoedmeldingen binnen 1 uur ter plaatse
  • Dag en nacht bereikbaar, elke dag van de week
  • Duidelijke prijsopgave vooraf: geen vervelende verrassingen
  • Loodgietersbedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat
  • De meeste afvoeren binnen een uur ontstopt

Met spoed uw afvoer laten ontstoppen

Bij een verstopte afvoer wilt u natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk is verholpen. Amsterdamse Snelservice R&J is daarom 24/7 bereikbaar en is in geval van spoed binnen een uur ter plaatse. Onze loodgieters hebben veel ervaring met het ontstoppen van afvoeren en weten daardoor in de meeste gevallen het probleem binnen een uur te verhelpen. Bel 0652189070 om direct in contact te komen met een loodgieter in Amsterdam.

‘Meteen gebeld toen ik merkte dat de afvoer verstopt was en binnen een uur stond er al een loodgieter op de stoep. Supergoed werk en een duidelijke prijsopgave.’
Brenda van der Kregt

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer u ons loodgietersbedrijf inschakelt om uw afvoer te ontstoppen, ontvangt u altijd een duidelijke prijsopgave voordat wij met onze werkzaamheden starten. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor vervelende verrassingen achteraf. Voor meer informatie over onze tarieven of om een offerte aan te vragen neemt u contact met ons op via 0652189070 of info@amsterdamsesnelservice.nl.

Tips bij een verstopte afvoer

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf uw afvoer te ontstoppen. Dit kan op verschillende manieren, maar hou er wel rekening mee dat u bij een echte verstopping de hulp nodig heeft van een professionele loodgieter. Wilt u toch proberen om zelf aan de slag te gaan met het oplossen van de verstopping? Probeer dan het volgende:

 

  • Gebruik een speciale ontstopper en zet de zuignap op de afvoer om het vuil op te lossen
  • Verwijder de sifon onder de wastafel om het vuil eenvoudig te kunnen verwijderen. Onze tip is om hier een emmer onder te plaatsen om het water en vuil op te vangen.
  • Gebruik vervolgens een ontstoppingsveer om de rest van het vuil in de afvoer los te maken.

 

Een professionele loodgieter weet precies hoe hij een ontstopping in de afvoer moet verhelpen. U weet dan zeker dat het probleem goed en blijvend is opgelost. Heeft u last van een verstopte afvoer en woont u in Amsterdam? Schakel dan Amsterdamse Snelservice R&J in.

Andere diensten van Amsterdamse Snelservice R&J

Amsterdamse Snelservice R&J is niet alleen de specialist voor het ontstoppen van uw afvoer. We komen ook bij u langs voor de volgende loodgietersdiensten:

Werkgebied afvoer ontstoppen

Onze loodgieters zijn werkzaam in heel Amsterdam:

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over het ontstoppen van een afvoer of wilt u meer informatie over de kosten en onze werkwijze? Vul dan onderstaand contactformulier in en binnen 24 uur nemen we contact met u op. Gaat het om een spoedgeval? Bel dan direct naar onderstaand telefoonnummer.

06 – 521 890 7006 – 521 890 70 arrow-offr-2

24/7 bereikbaar bel ons nu!

rating Perfect beoordeeld!

Met spoed een loodgieter nodig?

Bij een gaslekkage heeft u direct een loodgieter nodig. Wij zijn daarom 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar om u van dienst te zijn.

Bel daarom nu 06 521 890 7006 521 890 70 en er komt binnen 1 uur een loodgieter bij u thuis.

Contactgegevens

Loodgietersbedrijf Amsterdamse Snelservice R & J
Vegastraat 23
1033 HM Amsterdam
06 521 890 7006 521 890 70
info@amsterdamsesnelservice.nl

Voor snelle communicatie vragen wij uw telefoonnummer en voor spoed klussen

Een moment geduld aub.