Doucheputje verstopt Amsterdam

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dag per week bereikbaar!

06 – 521 890 7006 – 521 890 70 arrow-offr-2

24/7 bereikbaar bel ons nu!

rating Perfect beoordeeld!

Als een doucheputje verstopt is kan dit nare geuren en overstromingen veroorzaken. Een verstopping in de douche ontstaat gemakkelijk, bijvoorbeeld door (lange) haren en zeepresten die achterblijven in het putje. Deze resten zijn soms moeilijk te verwijderen. De loodgieters van Amsterdamse Snelservice R&J ontstoppen in een mum van tijd het doucheputje, zodat u niet langer ongemakken ervaart in de badkamer. Neem direct contact met ons op.

  • Bij spoedmeldingen binnen 1 uur ter plaatse
  • 24/7 service: dag en nacht bereikbaar
  • Duidelijke prijsafspraak vooraf
  • Meer dan 40 jaar ervaring met ontstoppen
  • Snel geholpen: verstopping vaak binnen het uur opgelost
loodgieter-man-300x269

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Doucheputje snel ontstopt door een loodgieter

Een overstroming en vieze geuren in de badkamer zijn niet prettig en kunnen zelfs schadelijk zijn voor de vloer, meubels en de rest van uw woning. Daarom staan onze loodgieters dag en nacht voor u klaar in Amsterdam om uw doucheputje te ontstoppen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bij spoed zijn we altijd binnen één uur ter plaatse.

Kosten bij verstopt doucheputje

Wanneer u contact met ons opneemt om uw doucheputje te laten ontstoppen, ontvangt u direct een prijsopgave. Zo weet u direct wat de kosten zijn en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Voor meer informatie over de kosten voor het ontstoppen van een doucheputje, neemt u contact met ons op via 06 521 890 70 of info@amsterdamsesnelservice.nl.

Tips bij een verstopt doucheputje

Staat het water in de douche tot ver boven de enkels? Dan is uw doucheputje waarschijnlijk verstopt. In sommige gevallen kunt u gemakkelijk zelf het doucheputje ontstoppen door de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: doucheputje schoonmaken

Een vies, maar vaak wel effectief klusje: het doucheputje schoonmaken. Maak het putje open door het rooster eraf te halen. Soms zit het rooster vastgeschroefd, pak er in dat geval een schroevendraaier bij. Nu het putje open is, kunt u met uw hand de haren en pluizen uit het putje halen. Na het weghalen van het vuil uit het putje boent u met de afwasborstel de overige viezigheid weg.

Stap 2: gebruik een ontstopper

Is de verstopping niet weg na het verwijderen van de haren en zeepresten? Probeer het overtollige vuil met een rubberen ontstopper los te weken. Zorg ervoor dat de ontstopper het volledige putje bedekt en er water in de ontstopper zit. Haal vervolgens de steel een paar keer heen en weer en probeer daarna opnieuw het doucheputje schoon te maken.

Stap 3: heet water en soda

Als het doucheputje na het volgen van de eerste twee stappen nog steeds verstopt is, kunt u het proberen met milieuvriendelijke ontstoppingsmiddelen, zoals kokend water en soda. Hierdoor weekt de viezigheid los en is er een kans dat de verstopping verdwijnt.

Stap 4: ontstoppingsveer gebruiken

Bij een diepe en hardnekkige verstopping heeft u een ontstoppingsveer nodig. Hiermee kunt u dieper in de leiding komen en zo de verstopping wegduwen. Met het gebruik van een ontstoppingsveer moet u echter voorzichtig zijn, want er is een mogelijkheid dat de veer breekt en achterblijft in de leiding.

Lukt het u niet om zelf het doucheputje te ontstoppen? Neem contact met ons op, want onze loodgieters helpen u graag.

Bel mij terug!

Een moment geduld aub.

Wij nemen binnen 2 uur contact met u op!

Oorzaken van de verstopping

Een verstopping van het doucheputje wordt vooral veroorzaakt door zeepresten en haren die in het putje terechtkomen. Overig vuil, zoals haargel, blijft aan de haren kleven, waardoor de verstopping steeds groter wordt.

Voorkom dat uw doucheputje verstopt raakt

Een verstopping is gemakkelijk te veroorzaken, maar soms lastig te verhelpen. Gelukkig is een verstopping van het doucheputje goed te voorkomen met de volgende maatregelen:

  • Maak regelmatig het doucheputje schoon
  • Verwijder na een douchebeurt alle haren uit het putje
  • Spoel voordat u de douche uitgaat het putje goed door om zeepresten te verwijderen

Werkgebied Amsterdamse Snelservice R&J

De loodgieters van de Amsterdamse Snelservice R&J ontstoppen al meer dan 40 jaar o.a. doucheputjes, rioleringen, gootstenen en toiletten in de regio Amsterdam. In Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Centrum, Amsterdam West en Amsterdam Nieuw-West kunnen we door onze centrale vestigingsplaats binnen één uur ter plaatse zijn.

Contact met een loodgieter

Heeft u hulp nodig bij een verstopt doucheputje? Of wilt u meer informatie over de diensten van onze loodgieters? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. In andere gevallen nemen wij binnen 24 uur na het invullen van het contactformulier contact met u op.

Voor snelle communicatie vragen wij uw telefoonnummer en voor spoed klussen

Een moment geduld aub.