Gootsteen laten ontstoppen?

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken!

06 – 521 890 7006 – 521 890 70 arrow-offr-2

24/7 bereikbaar bel ons nu!

rating Perfect beoordeeld!

Heeft u snel een deskundige loodgieter in Amsterdam nodig? Dan bent u bij Amsterdamse Snelservice R&J aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden in Amsterdam. Zo kunt u inschakelen voor vervanging en reparatie van de afvoer, leiding en riolering in de badkamer, keuken, het toilet of ergens anders in uw woning of bedrijfspand.

loodgieter-man-300x269

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Vakkundig uw gootsteen ontstoppen

Als we uw gootsteen ontstoppen gaan we altijd eerst op zoek naar de oorzaak van het probleem. Heeft u een stuk zeep laten schieten, etensresten geprobeerd weg te spoelen of mogelijk teveel papier in het toilet weg laten spoelen? Dit kunnen oorzaken van een verstopping zijn, zelfs wanneer u zich daar niet van bewust bent. Als we een gootsteen ontstoppen vragen we altijd naar de mogelijke oorzaak, om zo gericht mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Feit is dat het water niet goed meer wegloopt uit de stortbak, des te beter we de oorzaak kunnen bepalen; des te sneller we u van dienst kunnen zijn.

Afvoer ontstoppen

We kunnen vervolgens de gootsteen ontstoppen door gebruik te maken van professionele middelen en handige technieken. Op basis van de oorzaak van de verstopte gootsteen gaan we voor u aan de slag om de gootsteen chemisch te ontstoppen, of werken we op basis van een van onze andere technieken. We lossen de verstopping in ieder geval dezelfde dag nog voor u op, waardoor u hier nooit lang last van zal hebben.

Wilt u de gootsteen ontstoppen, of is uw riolering of WC verstopt? Neem direct contact op, dan komen we vlot naar u toe.

Bel mij terug!

Een moment geduld aub.

Wij nemen binnen 2 uur contact met u op!