Gootsteen verstopt

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken!

06 – 521 890 7006 – 521 890 70 arrow-offr-2

24/7 bereikbaar bel ons nu!

rating Perfect beoordeeld!

Zit de gootsteen verstopt en heeft u een goed idee waar dat mogelijk door komt, maar krijgt u dit zelf niet opgelost? Een reguliere ontstopper of een mogelijkheid om de verstopping ‘door te prikken’ leveren niet altijd het gewenste resultaat. Zit de gootsteen verstopt en lijkt het om een hardnekkige verstopping te gaan, of weet u zelf niet goed hoe u daar mee om dient te gaan? Geen probleem, wij komen vlot bij u langs en gaan direct aan de slag. Op het moment dat de gootsteen verstopt zit zorgen we er met professionele middelen voor dat u de afvoer vlot weer kunt gebruiken zoals u dat gewend bent.

loodgieter-man-300x269

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Oorzaak van de verstopping

Zodra de gootsteen verstopt zit is het verstandig om na te gaan wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn. Heeft u bepaalde etensresten weggespoeld, of merkte u al langer dat de gootsteen niet meer zo goed doorliep? Wij gaan hiermee voor u aan de slag en zorgen ervoor dat we de verstopping oplossen. Zodra er een gootsteen verstopt zit komen wij in actie en gaan we op basis van de bron van het probleem effectief voor u aan de slag. Is uw wc ook verstop? Dan kan het zijn dat we uw riolering moeten ontstoppen.

Gootsteen ontstoppen

We kunnen uitstekend uw gootsteen verstoppen, zelfs wanneer u niet goed weet waarom de gootsteen verstopt zit. We maken een analyse van de situatie en gebruiken een aantal verschillende technieken, om na te gaan hoe we de verstopping het best kunnen verhelpen. Zit uw gootsteen verstopt en wilt u daar zo snel mogelijk weer gebruik van maken? Wij zorgen ervoor dat u deze nog dezelfde dag weer gewoon kunt gebruiken.

Benieuwd hoe we dat aanpakken, of zit uw gootsteen verstopt en wilt u daar snel naar laten kijken? Neem vrijblijvend contact op, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs.

Bel mij terug!

Een moment geduld aub.

Wij nemen binnen 2 uur contact met u op!