Voor elke loodgietersklus staan onze loodgieters in Amsterdam Nieuw-West dag en nacht voor u klaar. Voor spoedgevallen kunt u bellen naar 06 521 890 70. Omdat we met verschillende ervaren loodgieters in Amsterdam Nieuw-West en omgeving werken zijn we bij een spoedgeval al binnen één uur bij u. Ook wanneer uw loodgietersklus geen spoed heeft, zijn wij altijd te bereiken.

 • Doordeweeks en in het weekend te bereiken op 06 521 890 70
 • Altijd een ervaren loodgieter aan de telefoon
 • Onze mannen in Amsterdam Nieuw-West zijn bij spoed binnen één uur aanwezig
 • Geen vervelende verrassingen achteraf
 • Meer dan 40 jaar ervaring met loodgieterswerkzaamheden

 

Indien u een loodgietersklus heeft die weinig tot geen spoed heeft, neemt u contact met ons op om een afspraak in te plannen. U plant eenvoudig een afspraak in door een e-mail te sturen naar info@amsterdamsesnelservice.nl. U kiest zelf een geschikte dag en tijdstip waarop onze loodgieter langskomt.

Kosten loodgieter Amsterdam

We begrijpen dat u niet zit te wachten op onverwachte kosten. Voor onze diensten betaalt u doorgaans een uurtarief van € 45,- (excl. btw). Voordat onze loodgieter aan de slag gaat, bespreekt hij de kosten en werkzaamheden met u. Wilt u vooraf globaal weten welke kosten u kunt verwachten voor onze doorsnee loodgieterswerkzaamheden? Neem per mail of telefoon contact met ons op om de uit te voeren werkzaamheden te bespreken. Deze globale kostenopgave is echter gebaseerd op de standaard werkzaamheden. Wanneer onze loodgieter ter plaatse is, overhandigt hij de officiële factuur voordat hij begint aan de werkzaamheden.

Werkgebieden Amsterdamse Snelservice

Andreas Ensemble
Delflandpleinbuurt en Koningin Wilhelminaplein
Geuzenveld
Eendracht
Lutkemeer en Ookmeer
Middelveldsche Akerpolder
Nieuw Sloten
Noorderhof

Oostoever
Osdorp-Oost
Osdorp-Midden
Overtoomse Veld
Spieringhorn
Slotermeer-Noordoost
Slotermeer-Zuidwest
Sloterparkwijk
Sloterpoort
Staalmanpleinbuurt

Loodgieterswerkzaamheden

Onze loodgieters zijn erg ervaren. We hebben meer dan 40 jaar ervaring met het uitvoeren van verschillende loodgieterswerkzaamheden. We zijn in en rond Amsterdam Nieuw-West in te schakelen voor de volgende loodgieterswerkzaamheden:

 • Verbouwing van o.a. badkamer, toilet en keuken
 • Het ontstoppen van een verstopte wc
 • Het verhelpen van een lekkage
 • Problemen met de cv-ketel verhelpen
 • Rioolproblemen oplossen
 • Het ontstoppen van verstopte gootstenen

 

Het ontstoppen van bijvoorbeeld de wc, afvoer, het riool en de gootsteen doen we vanaf € 100,- per klus.

Spoedloodgieter Amsterdam Nieuw-West

Bij dringende zaken als een lekkage of problemen met de cv-ketel belt u ons via 06 521 890 70. U krijgt direct een ervaren loodgieter aan de telefoon. Hij zal u eerst telefonisch adviseren. Doordat we met veel ervaren loodgieters werken, garanderen we dat we in en rond Amsterdam Nieuw-West binnen één uur ter plaatse zijn om u te helpen. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Contact opnemen met Amsterdamse Snelservice

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Bij een spoedgeval is de ervaren loodgieter in Amsterdam Nieuw-West altijd binnen 60 minuten aanwezig. Wanneer uw loodgietersklus geen spoed heeft, maakt u een afspraak. Wilt u controlewerkzaamheden door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of onderstaand contactformulier.
06 521 890 70 info@amsterdamsnelservice.nl

Voor snelle communicatie vragen wij uw telefoonnummer en voor spoed klussen

Een moment geduld aub.