Onze loodgieters van de Amsterdamse Snelservice staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bij een spoedgeval zijn we altijd te bereiken op 06 521 890 70. Onze samenwerking met meerdere ervaren loodgieters in Amsterdam Noord maakt het mogelijk om bij spoedgevallen binnen één uur bij u te zijn. Ook zonder spoed kunt u op de loodgieters van de Amsterdamse Snelservice rekenen.

  • 24/7 bereikbaar op 06 521 890 70, ook ’s nachts en in de weekenden
  • In gesprek met een ervaren loodgieter
  • Loodgieter in Amsterdam Noord binnen één uur ter plaatse
  • Kosten vooraf bekend, dus geen verrassende nota achteraf
  • Meer dan 40 jaar praktijkervaring

Wanneer uw loodgieterswerkzaamheden geen spoed hebben, kunt u gemakkelijk een e-mail sturen naar info@amsterdamsesnelservice.nl voor het maken van een afspraak. U kunt zelf een geschikt moment bepalen waarop de loodgieter bij u langskomt.

Geen onverwachte kosten

Niemand vindt onverwachte kosten prettig. Daarom nemen wij vooraf de kosten met u door. Wilt u weten wat de tarieven zijn voor verschillende loodgieterswerkzaamheden? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met 06 521 890 70 We bespreken de werkzaamheden en komen dan tot een globaal kostenoverzicht.

Tarieven loodgieter

Onze loodgieterswerkzaamheden kosten doorgaans € 45,- (excl. btw) per uur. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. De werkzaamheden zijn vooraf besproken en het kostenplaatje is bekend. Wanneer loodgietersklussen geen spoed hebben, kunt u bellen voor informatie over de kosten en voor het maken van een afspraak.

Buikslotermeer

Elzenhagen

Waterland

Waterlandpleinbuurt

IJplein/Vogelbuurt

Nieuwendammerdijk/Buiksloterdijk

Noordelijke IJ-oevers Oost

Noordelijke IJ-oevers West

Tuindorp Buiksloot

Tuindorp Nieuwendam

Volewijck

Banne Buiksloot

Kadoelen

Oostzanerwerf

Tuindorp Oostzaan

Loodgieterswerkzaamheden

Onze loodgieters in Amsterdam zijn specialisten. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het loodgieterswerk. U kunt ons bereiken voor de volgende problemen:

Kleine klussen, zoals bijvoorbeeld het ontstoppen van een wc, het riool, de afvoer en de gootsteen kosten € 100,- per klus.

Spoed loodgieter Amsterdam Noord

Onze Amsterdamse loodgieters staan 24/7 voor u klaar. Wanneer het om een spoedgeval gaat, kunt u bellen met 06 521 890 70. U spreekt direct met een ervaren loodgieter. Hij adviseert u allereerst op afstand en wanneer nodig komt hij naar u toe. Omdat we nauw samenwerken met veel ervaren loodgieters kunnen we u garanderen dat we binnen één uur bij u zijn.

Contact met Amsterdamse Snelservice

We zijn 24/7 bereikbaar en bij spoedgevallen zijn we binnen één uur bij u in Amsterdam Noord om het probleem te verhelpen. Heeft uw probleem minder spoed, of wilt u controlewerkzaamheden door ons laten uitvoeren, neem dan contact met ons op per mail, telefoon of via ons contactformulier

Voor snelle communicatie vragen wij uw telefoonnummer en voor spoed klussen

Een moment geduld aub.