Spoed loodgieter Amsterdam

Als u met spoed een loodgietersbedrijf nodig heeft dan is Amsterdamse Snelservice binnen 1 uur ter plaatse. U kunt ons inschakelen voor het vervangen of repareren van de afvoer, leiding en riolering in het toilet, de keuken of badkamer. Wij verhelpen niet alleen het probleem, maar ook de oorzaak.

  • Binnen 1 uur aanwezig: ook in het weekend en ’s nachts
  • Prijsopgave vooraf: geen onverwachtse kosten
  • Meer dan 40 jaar ervaring met verstoppingen en lekkages
  • Gevestigd in Amsterdam en daarom altijd in de buurt

Wij werken met moderne apparatuur en hebben uitsluitend vakkundige loodgieters in dienst die u snel kunnen helpen met uw lekkage, gaslek of een probleem met uw afvoer.

Neem nu contact met ons op en onze loodgieter komt met spoed naar u toe.

Met spoed een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Kosten spoedservice

Bij ons zult u niet voor financiële verrassingen komen te staan: wij geven de verwachte kosten altijd vooraf aan u door. Wanneer u akkoord bent met het kostenplaatje, dan beginnen wij met onze werkzaamheden.

Voor meer informatie over onze tarieven neemt u telefonisch contact met ons op via 06 521 890 7006 521 890 70 of stuurt u een e-mail naar info@amsterdamsesnelservice.nl.

06 – 521 890 7006 – 521 890 70 arrow-offr-2

24/7 bereikbaar bel ons nu!

rating Perfect beoordeeld!

Met spoed een loodgieter nodig?

Bij een gaslekkage heeft u direct een loodgieter nodig. Wij zijn daarom 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar om u van dienst te zijn.

Bel daarom nu 06 521 890 7006 521 890 70 en er komt binnen 1 uur een loodgieter bij u thuis.

Contactgegevens

Loodgietersbedrijf Amsterdamse Snelservice R & J
Vegastraat 23
1033 HM Amsterdam
06 521 890 7006 521 890 70
info@amsterdamsesnelservice.nl

Werkwijze spoedservice

Wanneer u het toilet niet meer kan doortrekken of het water uit uw gootsteen niet meer weg kan lopen, heeft u direct een loodgieter nodig. De loodgieters van Amsterdamse Snelservice zijn daarom dag en nacht bereikbaar om u te helpen.

Nadat wij bij u zijn aangekomen leggen wij uit wat wij voor u gaan doen en maken wij duidelijke afspraken over de prijs. Vaak zijn wij binnen één uur ter plaatse en kunnen wij het probleem snel oplossen.

Onze vakmensen hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn bekend met het rioolstelsel in Amsterdam. Daarnaast gaan wij netjes te werk, we laten uw huis schoon achter.

Werkgebied loodgieter Amsterdam spoed

Amsterdamse Snelservice  is al 40 jaar snel ter plaatse om uw gootsteentoilet of riolering te ontstoppen in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en zijn in geval van spoed binnen 1 uur bij u aanwezig. Het maakt daarbij niet uit in welk stadsdeel u woont: wij hebben loodgieters beschikbaar in Amsterdam Centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid en Amsterdam Zuidoost.

Contact met Amsterdamse Snelservice

Loodgietersbedrijf Amsterdamse Snelservice is 24 uur per dag bereikbaar voor problemen met uw riool, wc, gootsteen of cv-installatie. Als u met spoed een loodgieter nodig heeft, dan sturen bij binnen 1 uur een loodgieter naar u toe. Heeft uw probleem minder haast, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Voor snelle communicatie vragen wij uw telefoonnummer en voor spoed klussen

Een moment geduld aub.