Ons loodgietersbedrijf

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken!

06 – 521 890 7006 – 521 890 70 arrow-offr-2

24/7 bereikbaar bel ons nu!

rating Perfect beoordeeld!

Wie zijn wij?

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar loodgietersbedrijf in Amsterdam, kunt u terecht bij Amsterdamse Snelservice R&J. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd loodgieters- en klusbedrijf in Amsterdam en omgeving.

Wij werken uitsluitend met professionele en moderne apparatuur en hebben enkel uiterst vakkundige loodgieters in dienst om verschillende loodgieterswerkzaamheden uit te voeren.

Onze Missie ?

  • Wij werken uitsluitend met professionele en moderne apparatuur.
  • Wij zijn een betrouwbaar loodgietersbedrijf.
  • Wij hebben enkel uiterst vakkundige loodgieters in dienst.
  • Wij kunnen verschillende loodgieterswerkzaamheden uitvoeren.

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Vakmanschap en deskundigheid

Ondanks de automatisering en moderne hulpmiddelen, komt het bij een loodgietersbedrijf nog altijd aan op vakmanschap en deskundigheid. Dat zijn elementen waar wij ons, tot tevredenheid van onze klanten in Amsterdam, al jaren op focussen. Wanneer het aankomt op lood- en zinkwerkzaamheden, kunt u met een gerust hart contact opnemen met ons loodgietersbedrijf. Bel ons daarom wanneer u last heeft van een verstopt toilet of een verstopte gootsteen.

Spoedeisend reparaties

U kunt ons loodgietersbedrijf inschakelen voor zowel kleine als grote klussen in uw woning en bedrijf. Bovendien hebben wij een speciale spoedservice in Amsterdam, voor spoedeisend reparaties aan leidingen en riolering. Zo kunt u ernstige schade door een overstroming of lekkage voorkomen. Voor spoedklussen kunt u ons in Amsterdam zeven dagen in de week 24 uur per dag bellen met het telefoonnummer van ons loodgietersbedrijf.