WC laten ontstoppen?

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken!

06 Р521 890 7006 Р521 890 70 arrow-offr-2

24/7 bereikbaar bel ons nu!

rating Perfect beoordeeld!

Wilt u de WC ontstoppen, bijvoorbeeld omdat u merkt dat deze niet goed meer doorloopt? Dat kan een aantal verschillende redenen hebben, het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om een verouderd rioolsysteem of een systeem dat niet goed is aangelegd. Het komt zelfs voor dat in oude systemen wortels van bomen zijn gaan groeien, waardoor u zelf niets aan de verstopping kunt doen. Wij kunnen voor u de WC ontstoppen en er op die manier voor zorgen dat u weer door kunt trekken zoals u dat gewend bent.

loodgieter-man-300x269

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

WC ontstoppen op diverse manieren

Als we een WC ontstoppen maken we daarvoor gebruik van een aantal verschillende technieken. Heeft u zelf de standaard ontstopper al toegepast en op die manier geprobeerd de WC te ontstoppen? Daarnaast kunnen we gebruik maken van een kledinghanger of een ontstoppingsveer, twee mogelijkheden die voor een zeer milieuvriendelijke oplossing zorgen. Biedt dat helaas niet de oplossing waar u naar op zoek bent? Dan kunnen we gebruik maken van bijvoorbeeld zuiveringszout en azijn. Daarnaast kunnen we de waterdruk in het toilet opvoeren of uiteindelijk gebruik maken van een chemische ontstopper. Op die manier kunnen we iedere WC ontstoppen en zorgen we er uiteindelijk voor dat u het toilet weer kunt gebruiken zoals u dat gewend bent. Heeft u ook last van een verstopte gootsteen? Dan kan het nodig zijn om het riool te ontstoppen.

Snel uw WC ontstoppen

Wilt u snel uw WC ontstoppen, bijvoorbeeld omdat u thuis slechts een enkel toilet heeft en u daar nu geen gebruik van kunt maken? Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs, om ervoor te zorgen dat het toilet weer goed door zal lopen en u daar geen problemen mee ervaart. We werken altijd op basis van onze uitgebreide ervaring en expertise.

Wilt u de WC ontstoppen en zoekt u daarvoor naar de specialist in Amsterdam en omstreken? Neem vrijblijvend contact op, we komen zo snel mogelijk naar u toe.

Bel mij terug!

Een moment geduld aub.

Wij nemen binnen 2 uur contact met u op!