WC verstopt Amsterdam

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken!

06 Р521 890 7006 Р521 890 70 arrow-offr-2

24/7 bereikbaar bel ons nu!

rating Perfect beoordeeld!

Zit de WC verstopt en weet u niet goed hoe dit komt, maar is het wel van belang dat hier zo snel mogelijk wat aan gedaan wordt? Wij kunnen u hier goed mee van dienst zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u teveel WC-papier heeft door willen spoelen, of dat er te weinig naspoeling plaatsvindt. Daarnaast is het mogelijk dat er vet aankoekt in de bochtige delen van het riool, met name wanneer u hier regelmatig etensresten in weggooit. Is daar geen sprake van en zit toch de WC verstopt? Geen probleem, we kunnen u daar altijd goed mee van dienst zijn.

loodgieter-man-300x269

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Snel een loodgieter nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!

Verstopte WC ontstoppen

We kunnen voor u de verstopte WC ontstoppen en ervoor zorgen dat u hier weer gebruik van kunt maken. Als de WC verstopt zit proberen we allereerst gebruik te maken van de milieuvriendelijke technieken die we beschikbaar zijn. We hanteren een standaard ontstopper, een ontstoppingsveer of een oude kleerhanger. Daarnaast kunnen we werken met zuiveringszout en azijn, kunnen we de waterdruk opvoeren of uiteindelijk een chemische ontstopper gebruiken. Zit de WC verstopt en bieden de milieuvriendelijke technieken geen oplossing? Dankzij de chemische mogelijkheden slagen we toch altijd in onze opzet.

Handige tips bij een verstopte WC

Zodra de WC verstopt zit is het verstanding om tijdens het ontstoppen een aantal kranten of tijdschriften om de toiletpot heen te leggen en doet u er verstandig aan om de watertoevoer af te sluiten of de drijver te verplaatsen. Hoort u bij het doortrekken van het toilet geborrel of is er sprake van een directe verstopping? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Uw WC zit verstopt en vraagt om een vakkundige aanpak.

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen wanneer de WC verstopt zit? Neem vrijblijvend contact op, dan komen we snel in actie.

Bel mij terug!

Een moment geduld aub.

Wij nemen binnen 2 uur contact met u op!