Loodgieter Amsterdam

Verhuis bedrijf Leiden1-800-24356-789

Bel ons nu

Amsterdamsesnelservice
Loodgieter Amsterdam

Altijd vakkundig en betrouwbare Loodgieter Amsterdam
U krijgt vooraf een prijsopgave en betaald nooit meer als het afgesproken bedrag.whatsapp

Spoed Loodgieter Amsterdam


Spoedhulp Amsterdam

Spoed loodgieter snel

In spoedgevallen zijn we binnen 1 uur bij u op locatie om u te helpen met een verstopt riool, lekkage of gootsteenverstopping in Amsterdam. Onze spoed loodgieter is 24/7 bereikbaar: ook ‘s nachts en in het weekend.

Neem direct contact op met loodgieter Amsterdam


Bel ons nu

Afvoer verstopt Amsterdam


Afvoer verstopt Amsterdam​

Betaal nooit meer als de afspraak

Voor een loodgieter van Amsterdamse Snelservice betaald nooit meer als is afgesproken heeft u hulp nodig? We helpen u met het ontstoppen van een riool, gootsteen, afvoer of wc vanaf € 100,- per klus.

Neem direct contact op met loodgieter Amsterdam


Lees meer

Riolering Amsterdam


Riolering Amsterdam​

Prijsopgave vooraf

Geen onverwachte kosten of onduidelijke facturen: bij Amsterdamse Snelservice weet u vooraf precies wat u kwijt bent aan een loodgieter. Wij zijn binnen 1 uur ter plekke, waar u ook in Amsterdam bent.

Neem direct contact op met loodgieter Amsterdam


Lees meer

 • Verstopte toilet: opsporen en ontstoppen
 • Lekkage: opsporen en ontstoppen
 • CV-problemen: storing of lekkage
 • Rioolproblemen: verstopping of lekkage
 • Verbouwen: badkamer, toilet of keuken
 • Verstopte gootsteen: opsporen en ontstoppen


Bel ons nu

Snel een loodgieter in Amsterdam nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!


whatsapp

Ons team van Loodgieters werken in heel Amsterdam: loodgieter Amsterdam Centrum , loodgieter Amsterdam Noord, loodgieter Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, loodgieter Amsterdam West, loodgieter Amsterdam Nieuw-West, loodgieter Amsterdam Zuidoost

Vakkundig, eerlijk en professioneel

Wij vinden het belangrijk om u altijd de beste service te bieden. Zoekt u dus naar een loodgieter in Amsterdam met een eerlijke en professionele werkwijze? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Zo mag u rekenen op:

 • Vakkundig advies en kennis van zaken.
 • Eerlijke tarieven.
 • Een snelle werkwijze.
 • Vriendelijke loodgieters Amsterdam.

Veelzijdige diensten

Tegen wat voor problemen u ook aanloopt met uw sanitair, als loodgieter Amsterdam zijn we u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat ervoor nodig is om uw probleem te verhelpen:

 • Een verstopt toilet.
 • Problemen met uw cv-ketel.
 • Verstoppingen en lekkages in uw gootsteen.
 • Problemen met uw riolering.
Bij een lekkage, verstopte wc of gootsteen neemt u contact op met Loodgietersbedrijf Amsterdamse Snelservice. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in Amsterdam en lossen onder andere verstoppingen en lekkages voor u op.
Bel onze spoedservice dan zijn we binnen 1 uur bij u!


Bel ons nu


1-800-24356-789


Bel ons nu

Professioneel geholpen door een loodgieter Amsterdam

Heeft u problemen met uw gootsteen of afvoer? Dan kan dat voor veel problemen en ongemak zorgen. Het is dan fijn om zo snel mogelijk een loodgieter Amsterdam in te schakelen om het probleem te verhelpen. In dat geval bent u bij onze loodgieters Amsterdam aan het juiste adres. Met meer dan 45 jaar ervaring in het loodgietersvak weten wij ieder probleem snel en effectief op te lossen. Onze loodgieters in Amsterdam doen niet aan simpele oplossingen die slechts tijdelijk werken, want u mag erop rekenen dat het probleem grondig aangepakt wordt. Wij werken altijd met het juiste materiaal dat de klus snel geklaard krijgt. Bovendien doen wij ons best om u zo min mogelijk tot last te zijn. Zo kunt u voortaan weer zorgeloos genieten van het sanitair in uw woning.

Loodgieter Amsterdam voor al uw loodgieterswerk

Als loodgieter Amsterdam bieden wij veelzijdige diensten aan. Zo kunt u ons loodgietersbedrijf Amsterdamse Snelservice inschakelen wanneer er sprake is van een lekkage, bijvoorbeeld bij uw wastafel, douche of toilet. Wij gaan nauwkeurig op zoek naar de bron van de lekkage en lossen het probleem zorgvuldig op. Ook in het geval van verstoppingen is het slim om een loodgieter Amsterdam in te schakelen. Wij zijn u van dienst wanneer uw toilet verstopt is, maar ook wanneer er een verstopt riool of een verstopte afvoer is. Iedere verstopping proberen wij eerst handmatig te verhelpen, bijvoorbeeld met een mechanische verstoppingsveer. Dat is de meest milieuvriendelijke oplossing en in vrijwel alle gevallen meer dan voldoende om de verstopping te verhelpen.


Bel ons nu

Loodgieter Amsterdam met spoed

In sommige gevallen wilt u dat problemen met uw sanitair zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom kunt u de Amsterdamse Snelservice inschakelen wanneer u met spoed een loodgieter Amsterdam nodig hebt. Wij zijn op ieder moment van de dag bereikbaar, dus ook ’s nachts en in het weekend. We doen ons best om binnen een uur bij u op de stoep te staan, waarna we het probleem in een mum van tijd oplossen. Deze spoedservice is een van de kwaliteiten waar u bij ons op mag rekenen. Bent u op zoek naar loodgieters in Amsterdam maar heeft het geen haast? Vul dan ons contactformulier in op de website. Wij beantwoorden u altijd binnen 24 uur en maken zo snel mogelijk een afspraak om uw lekkage of verstopping te verhelpen. Zo regelt u binnen de kortste keren een loodgieter Amsterdam.

Loodgieter amsterdam

Voor iedere dienst van onze loodgieters Amsterdam betaalt u een scherp en eerlijk tarief. U hoeft zich geen zorgen te maken over onduidelijke prijzen of onverwacht hoge facturen, want wij stellen vooraf altijd een prijsopgave op. Hierin ziet u wat we gaan doen en hoeveel dit naar verwachting gaat kosten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Onze tarieven voor een loodgieter Amsterdam zijn bovendien scherp. U krijgt vooraf een prijsopgave en betaald nooit meer als het afgesproken bedrag. Het oplossen van een verstopping of lekkage kost bij ons loodgietersbedrijf gemiddeld €100,- tot €150,- exclusief btw. Bent u dus op zoek naar een loodgieter Amsterdam die eerlijke prijzen hanteert? Neem dan contact met ons op en wij lossen uw verstopping snel op.

Spoed Loodgieter Amsterdam

“We hadden lekkage, maar konden zelf niet vinden waar het vandaan kwam. Gelukkig had de loodgieter van Amsterdamse Snelservice het probleem snel gevonden en opgelost.”
Fam. Dekker
uit Amsterdam Nieuw-West

loodgieter Amsterdam

“Super service en hele nette prijzen. De mannen van Amsterdamse Snelservice hebben geholpen bij de verbouwing van onze badkamer. We kregen van tevoren een duidelijke offerte en alles is netjes afgewerkt.”
Johan en Jeanet
uit Amsterdam Oost

Riolering Amsterdam

“Een hele fijne en nette service van Amsterdam Snelservice. Ze hebben gezorgd voor een snelle ontstopping van ons toilet en zoals beloofd waren ze binnen een uur al bij ons.”
Fam. Hogerhuis
uit Amsterdam Zuid

Bel ons nu

Snel een loodgieter Amsterdam nodig?

Bel ons direct! Wij komen 24/7 bij u langs om met spoed uw probleem op te lossen!


Bel ons nu


whatsapp

Call Now Button