Over ons

De Amsterdamse Snelservice is een echt familiebedrijf met hart voor de zaak. Doordat ons bedrijf voortkomt uit een loodgietersfamilie, kennen wij alle fijne kneepjes van het vak. We zijn bekend met de beste technieken, het meest effectieve materiaal en de efficiëntste werkwijzen. Hierdoor weten we u altijd zo goed mogelijk te helpen. Geen enkel probleem is te complex voor ons, van verstoppingen in het riool tot een simpele lekkage bij uw wastafel of doucheputje. Met ons professionele materiaal lossen we elk probleem in een handomdraai op. Dat doen we met oog voor het milieu, want wij werken niet met schadelijke chemicaliën. Dat is beter voor uw leidingwerk en beter voor de natuur.

Doordat wij met veel passie en kennis te werk gaan, kunnen wij u altijd de beste service bieden. Dat ziet u overal in terug. Zo zijn onze vakmensen altijd vriendelijk en behulpzaam. Zij doen hun best om verstoppingen en lekkages zo snel mogelijk te verhelpen. Tegelijkertijd proberen ze u zo min mogelijk tot last te zijn. Bovendien weten wij dat het vinden van een eerlijke en betrouwbare loodgieter soms een uitdaging kan zijn. Daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. We  maken vooraf altijd een inschatting van de prijs die u kunt verwachten. Zo bieden we u zekerheid naast onze uitstekende service.

Heeft u dus riool problemen in Amsterdam en wilt u een ervaren rioolservice inschakelen? De Amsterdamse Snelservice is goedkoop, effectief en altijd vriendelijk. neem dan contact op met ons

Neem gerust contact op?

Telefoon:

06 - 521 890 70

Stel uw vraag via Whatssapp?

Whatsapp

06 - 521 890 70