Riool ontstoppen in Amsterdam

Zodra u problemen heeft met het doortrekken van het toilet of wanneer het water niet meer wegstroomt uit uw wasbak, dan is de kans groot dat het riool verstopt is. De loodgieters van Amsterdamse Snelservice R&J hebben meer dan 40 jaar ervaring met het ontstoppen van het riool in Amsterdam. Neem daarom direct contact met ons op.

  • Binnen 1 uur ter plaatse bij een spoedmelding
  • Dag en nacht bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Prijsopgave vooraf: achteraf geen verrassingen
  • Ruim 40 jaar ervaring met het ontstoppen van riolen
  • De meeste ontstoppingen binnen 1 uur verholpen

Uw riool ontstopt binnen 1 uur

Als u problemen heeft met uw riolering, dan wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Een verstopt riool brengt namelijk de nodige ongemakken met zich mee. Amsterdamse Snelservice rijdt 24 uur per dag, 7 dagen per week rond in Amsterdam. Wanneer u ons met spoed nodig heeft, bel dan direct met 06 521 890 70. Wij zijn dan altijd binnen één uur bij u om uw riool te ontstoppen.

Hoe herkent u een verstopt riool

Een verstopt riool is gemakkelijk te herkennen:

  • Spoelt het water in uw toilet niet meer weg?
  • Zit het doucheputje verstopt of borrelt er water op?
  • Loopt het water in de wastafel niet meer weg?
  • Blijft het water in uw gootsteen staan?
  • Stinkt het in uw huis naar riool?

Als u op één of meerdere vragen met ‘ja’ kunt antwoorden, bel dan direct met de loodgieters van Amsterdamse Snelservice. Wij zijn dan binnen 1 uur ter plekke in Amsterdam om uw riool te ontstoppen.

Kosten riool ontstoppen in Amsterdam

Wanneer u ons inschakelt om uw riool te ontstoppen ontvangt u van ons altijd een prijsopgave vooraf. Zodra u akkoord bent gaan wij voor u aan de slag. Dit voorkomt vervelende financiële verrassingen achteraf. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06 521 890 7006 521 890 70 en per e-mail via info@amsterdamsesnelservice.nl.

Bel mij terug!

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Wij nemen binnen 2 uur contact met u op.

Zo ontstoppen wij uw riolering

Wij gebruiken moderne apparatuur en ontstoppingsmiddelen om uw verstopte riool in Amsterdam te ontstoppen. De ontstoppingsmiddelen zijn doorgaans van milieuvriendelijke aard, zoals zuiveringszout en azijn. Daarnaast gebruiken we een ontstoppingsveer en – als er geen andere mogelijkheid is – een chemische ontstopper. In de meeste gevallen hebben wij uw riool binnen 1 uur ontstopt en kunt u weer gebruikmaken van uw toilet, vaatwasser of gootsteen. Onze wagens zijn bovendien voorzien van een hogedruksysteem. Hiermee kunnen wij de meeste verstoppingen snel verhelpen.

Rioolproblemen oplossen met camera-inspectie

Veel oplossingen voor rioolproblemen zijn van tijdelijke aard. Wanneer het riool goed aangelegd is en deze op een correcte wijze gebruikt wordt, zal deze namelijk niet zo snel verstopt raken. Wanneer er toch een ontstopping ontstaat, dan ligt dit vaak aan een technisch defect. Rioleringsproblemen worden vaak veroorzaakt door een verzakking van het riool, een breuk in de riolering of het ingroeien van boomwortels. Om deze problemen op te sporen, gebruiken wij camera’s. Door met een camera in het riool te kijken, bekijken we de staat van de riolering en achterhalen we de oorzaak van de verstopping. Met camera-inspectie zijn wij in staat om uw verstopte riool in uw Amsterdamse woning snel en vakkundig te ontstoppen. Bijkomend voordeel is dat we op deze manier kwetsbare punten opsporen die in de toekomst voor problemen kunnen zorgen.

Stankdetectie

Heeft u last van stank in uw woning in Amsterdam, maar heeft u geen last van niet-wegtrekkend water? Ook dan kan een verstopt riool de oorzaak zijn. Met stankdetectie-apparatuur bepalen wij de oorzaak van de stankoverlast. Dit kan bijvoorbeeld een lekkende of verstopte leiding zijn.

Voorkom problemen met uw riool in Amsterdam

Door uw riool regelmatig te laten controleren en reinigen voorkomt u dat uw riolering verstopt raakt. In veel gevallen is er al langer sprake van een verstopping, maar merkt u daar in eerste instantie nog niets van omdat het water nog doorloopt. De verstopping ontstaat geleidelijk doordat het vet en vuil zich langzaam ophoopt. We spreken van een verstopping indien het water in uw spoelbak of toilet niet goed wegloopt. Voorkom deze problemen en maak snel een afspraak met onze vakmensen door op een van de onderstaande buttons te klikken.

Oorzaken verstopt riool

Een verstopt riool kan meerdere oorzaken hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er een toiletblok is doorgespoeld of dat er te veel haren zijn achtergebleven in uw doucheputje. Dit uit zich in problemen in uw badkamer, toilet of keuken. Andere oorzaken van een verstopping van uw riool zijn:

Rioolverzakking

Door een verzakking van het riool kan het water niet doorspoelen naar het hoofdriool. Hierdoor blijft het water en vuil liggen. Dit resulteert uiteindelijk in een verstopt riool.

Toiletblok

In het toilet kunnen verschillende problemen ontstaan met een verstopping van uw riolering als gevolg. Zo kan het wc-blokje in de wc zijn gevallen of is er te veel wc-papier in één keer doorgespoeld. Daarnaast legen ook veel mensen hun pan met jus in het toilet: de vetresten die achterblijven zorgen ervoor dat uw wc verstopt raakt. Doe dit dus nooit!

Boomwortels in riool

Bij oude rioleringen komt het vaak voor dat er boomwortels zijn gaan groeien in het riool. Door de blokkade van de wortels hoopt het water en vuil zich op en ontstaat er een verstopping. Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem, maar deze zijn veelal tijdelijk van aard. In de meeste gevallen dient de riolering vervangen te worden.

Riool is verouderd of slecht aangelegd

Een verouderd riool functioneert soms niet meer naar behoren. Water blijft liggen en vuil spoelt niet meer weg. Dit is ook het geval wanneer de riolering verkeerd is aangelegd. De inspecteurs van Amsterdamse Snelservice controleren dit voor u en lossen het op. Vroeger werden rioleringen gemaakt van gresbuizen. In deze buizen konden boomwortels gemakkelijk groeien. Tegenwoordig worden rioleringen veelal gemaakt van kunststof en komt dit probleem minder voor.  Om dit uit te sluiten maakt u een afspraak met Amsterdamse Snelservice. Neem telefonisch contact met ons op via 06 521 890 7006 521 890 70 of stuur een e-mail naar info@amsterdamsesnelservice.nl.

Direct een loodgieter nodig?

Bij een verstopte riolering kunt u geen dagen wachten op een oplossing. Wij zijn daarom 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om uw riool te ontstoppen.

Amsterdamse Snelservice is in de meeste gevallen binnen 2 uur ter plaatse om uw riool te ontstoppen in de regio Amsterdam. Heeft u direct een loodgieter nodig? Bel dan 06 521 890 7006 521 890 70. Wij zijn binnen 1 uur bij u aanwezig.

Contactgegevens

Loodgietersbedrijf Amsterdamse Snelservice R & J Vegastraat 23 1033 HM Amsterdam 06 521 890 7006 521 890 70 Email ons

“supersnel geholpen”

“Twee weken terug begon mijn doucheputje ineens te borrelen. De stank die daarbij vrijkwam, was verschrikkelijk. Ik heb direct Amsterdamse Snelservice gebeld, omdat ik daar goede verhalen over had gehoord van kennissen. Nadat ik belde stond de monteur al binnen een kwartier op de stoep. Nog geen uur later was het probleem met mijn riool ook al opgelost. Fijn dat je bij rioleringsproblemen zo snel op ze kan rekenen.”

Jeroen-Willem uit Amsterdam Nieuw-West

*****

“Goede communicatie”

“Na weken problemen gehad te hebben met het doortrekken van ons toilet, was het vorige week toch echt tijd om de loodgieter te bellen. Het water wilde niet meer weg. De ouderwetse plopper bood geen oplossing, dus heb ik Amsterdamse Snelservice gebeld. Aan de telefoon vroegen ze goed door, is er een prijs afgesproken en tijdens en na de ontstopping hebben ze ons voorzien van handige tips om problemen te voorkomen. Top bedrijf!”

familie van der Putten uit Amsterdam-Oost

*****

“Eerlijke vakmensen”

“Ik woon in een oud huis, waar we de afgelopen jaren al diverse problemen met onze riolering hebben gehad. Na wat vervelende ervaringen met rioleringsbedrijven (prijzen die na de reparatie veel hoger bleken dan vooraf gecommuniceerd), heb ik op aanraden van vrienden Amsterdamse Snelservice gebeld. Zij hebben met camera’s de riolering bekeken en de oorzaak gevonden. Na alle problemen toch nog een partij gevonden die je riolering maakt en daar eerlijk over is!”

Andrea uit Amsterdam-Centrum

*****

Werkgebied riool ontstoppen Amsterdam

Amsterdamse Snelservice heeft ruim 40 jaar ervaring met het ontstoppen van riolen in de regio Amsterdam. Behalve voor het ontstoppen van riolen kunt u ons ook inschakelen voor het ontstoppen van uw wc of gootsteen. Omdat wij gevestigd zijn in Amsterdam zijn wij altijd in de buurt. U wordt snel geholpen wanneer u woonachtig bent in Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Centrum, Amsterdam West en Amsterdam Nieuw-West.

Contact opnemen

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw riool te ontstoppen. Heeft u een andere vraag of wilt u graag meer informatie, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Voor snelle communicatie vragen wij uw telefoonnummer en voor spoed klussen

Een moment geduld aub.